Afsluitend sport evenement Lycurgus

Afsluitend sport evenement Lycurgus

Dit jaar vond er een samenwerking plaats tussen SOOOG en Abiant Lycurgus.

Naast een speciaal ontwikkelde lessenserie en een laatste les door spelers van Abiant Lycurgus was er op donderdag 11 april een afsluitend sport evenement in Scheemda.
Groep 7 & 8 hebben hier, samen met de lange spelers van Lycurgus, anderhalf uur samen gesport.

Koningsspelen 2019

Ook dit jaar heeft de Activiteiten Commissie van OBS Heiligerlee weer gezorgd voor leuke spelletjes voor de Koningsspelen 2019.

Nationaal Schoolontbijt 2018

Om het belang van een dagelijks ontbijt onder de aandacht te brengen wordt jaarlijks het Nationaal Schoolontbijt georganiseerd. Vandaag ontbeten de kinderen daarom op school. Onze wethouder van onderwijs, de heer Bard Boon, at met ons mee. "Ontbijten is goed voor de ontwikkeling, energie en prestaties van een kind. Ik hoop dat het schoolontbijt kinderen en hun ouders laat beseffen hoe belangrijk een gezond ontbijt is", aldus de wethouder. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de wethouder uitgebreid kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten over gezonde voeding.