Koningsspelen 2019

Koningsspelen 2019

Ook dit jaar heeft de Activiteiten Commissie van OBS Heiligerlee weer gezorgd voor leuke spelletjes voor de Koningsspelen 2019.

Natuurlijk werd er gedanst op het speciale lied van Kinderen voor Kinderen voor ze Koningsspelen: de Pasapas

Daarna gingen ze in groepjes op het sportveld aan de slag met de diverse spelletjes.
Tussendoor lekker ranja en een broodje knakworst. Voor de bezoekende ouders, opa's en oma's was er koffie.
Al met al weer een geslaagd feest!

Afsluitend sport evenement Lycurgus

Dit jaar vond er een samenwerking plaats tussen SOOOG en Abiant Lycurgus.

Nationaal Schoolontbijt 2018

Om het belang van een dagelijks ontbijt onder de aandacht te brengen wordt jaarlijks het Nationaal Schoolontbijt georganiseerd. Vandaag ontbeten de kinderen daarom op school. Onze wethouder van onderwijs, de heer Bard Boon, at met ons mee. "Ontbijten is goed voor de ontwikkeling, energie en prestaties van een kind. Ik hoop dat het schoolontbijt kinderen en hun ouders laat beseffen hoe belangrijk een gezond ontbijt is", aldus de wethouder. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de wethouder uitgebreid kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten over gezonde voeding.

Judo

Vanaf 29 september krijgen alle kinderen van OBS Heiligerlee judoles.Op vrijdag 6 oktober was er een kijkles.