Terug naar Nieuws

Strategisch beleidsplan 2023-2027 Verbinden, verbeelden en verwonderen

Gepubliceerd op: , door: OBS Heiligerlee
Strategisch beleidsplan 2023-2027 Verbinden, verbeelden en verwonderen

Voor u ligt de beknopte versie van ons nieuwe strategische beleidsplan "Verbinden, verbeelden en verwonderen", voor de jaren 2023 tot 2027. De titel van ons nieuwe plan spreekt wat ons betreft boekdelen: wij willen onderwijs bieden dat de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelt. Ons nieuwe beleid is ontwikkeld in een intensieve dialoog met medewerkers, ouders en verzorgers, Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad en Raad van Toezicht. Ook kinderen in onze kindcentra hebben meegedacht. We hebben ze gevraagd wat ze graag willen leren en hoe ze les willen krijgen. Dit leverde veel mooie antwoorden op in de vorm van filmpjes, tekeningen en verhalen. In deze brochure blikken we terug en kijken we vooruit. De komende vier jaar bouwen we voort op de Toekomst van Morgen door te verbinden, te verbeelden en te verwonderen. Wij danken iedereen, jong en oud, die heeft bijdragen aan dit plan.

Downloads

Strategisch beleidsplan (PDF)

Bekijk ook

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

SOOOG Courant

Gepubliceerd door: SOOOG
Met trots delen wij de ‘SOOOG Courant 2022’, de publieksversie van het bestuursverslag. Met deze courant legt SOOOG verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen kalenderjaar.
 

 Kindcentrum Heiligerlee

Directeur: Yvonne Rusch

Schoollaan 5
9677 PV, Heiligerlee

0597 - 43 07 30

obsheiligerlee@sooog.nl