Strategisch beleidsplan 2019-2023 Ruimte voor morgen!

Gepubliceerd op: , door: OBS Heiligerlee
Strategisch beleidsplan 2019-2023 Ruimte voor morgen!

In deze folder informeren wij u over ons nieuwe strategisch beleid ‘Ruimte voor morgen!’ Iedere vier jaar kijken wij als organisatie naar wat we bereikt hebben de afgelopen periode en naar wat we de komende jaren willen bereiken. De afgelopen vier jaar hebben we veel van onze doelen behaald. Onze mensen zetten zich volledig in om het uiterste uit kinderen te halen, werken in hechte teams samen en zijn trots op hun school. We zijn financieel gezond en de onderwijskwaliteit is op al onze scholen op orde.

Afsluitend sport evenement Lycurgus

Gepubliceerd door: OBS Heiligerlee
Dit jaar vond er een samenwerking plaats tussen SOOOG en Abiant Lycurgus.

Schaatsen

Gepubliceerd door: OBS Heiligerlee
Op vrijdag 27 januari gingen groep 5 t/m 8 samen schaatsen.Broertjes en zusjes, papa's & mama's, iedereen mocht mee.Het werd een gezellige middag!

Paasontbijt

Gepubliceerd door: OBS Heiligerlee
Op vrijdag 25 vond het paasontbijt plaats op school.De activiteitencommissie heeft ervoor gezorgd dat elke klas samen kon genieten van een heerlijk ontbijt. De hele school was vrolijk versierd en de tafels mooi te gedekt.

OBS Heiligerlee

Adjunct directeur: Yvonne Rusch