De Vraagbaak voor Heiligerlee in Obs Heiligerlee Vanaf donderdag 3 juni is Marzanna van welzijnswerk Oldambt elke donderdagochtend bij ons op school. U kunt bij haar terecht voor allerlei vragen. Graag stelt zij zich aan u voor. Mijn naam is Marzanna en ik ben vanaf 03-06-2021 de “VRAAGBAAK” in Heiligerlee. Elke donderdagochtend van 08.30 tot 11.00 uur kunt u bij mij terecht op OBS Heiligerlee, ook als u geen schoolgaande kinderen heeft. Ik kan u helpen met zaken die u bezighouden en waar u zelf niet uitkomt. Allerlei vragen over opvoeding, financiën, administratie. Bijvoorbeeld het invullen van formulieren, aanvragen van toeslagen, kwijtschelding of fondsen (zwemlessen, sporten, schoolreis, fiets, laptop etc.), het voeren van lastige telefoongesprekken met de energieleverancier of woningcorporatie, aanvragen van een DigiD, regelingen treffen, aanmelding doen bij de Voedselbank of Kledingbank Maxima en nog veel meer. Of het nou een grote of kleine vraag is: iemand die een luisterend oor biedt en even meedenkt is soms erg prettig. Uw zorgen delen of om hulp vragen is niet altijd eenvoudig, ik begrijp dat als geen ander. Daarom loop gerust eens binnen op donderdagochtend. Soms kan één gesprek al voldoende zijn om u verder te helpen. Al uw vragen en zorgen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Een gesprek met mij verplicht u tot helemaal niets. U bent van harte welkom! Stelt u uw vraag liever eerst per mail of wilt u liever bellen dat is geen enkele probleem! Mijn mailadres is: m.gintowt@sociaalwerkoldambt.nl Mijn telefoonnummer is: 06 - 30311507 (maandag t/m donderdag tussen 08.00 en 11.00 uur.

Het Sport & Beweegteam Oldambt bestaat uit verschillende Sportcoaches van Huis voor de Sport Groningen. Zij willen graag een brug slaan tussen het onderwijs, de sportvereniging en de buurt, met als doel zoveel mogelijk inwoners uit Oldambt in beweging te brengen en te houden! Juist in deze periode is het van groot belang om te blijven sporten en bewegen. Daarom organiseren de sportcoaches elke woensdagmiddag NSA (naschoolse sportactiviteiten) activiteiten in samenwerking met verenigingen. De activiteiten worden per maand aangekondigd. Opgave voor de activiteit is verplicht, zodat de groepen niet te groot worden